Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Your assets are in good hands

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Proiect Conac zona eco - lux, fine dining

0 stars: 0.00 din 0 pareri

219900 €
Out Of stock
Descriere
Iti doresti sa dezvolti o afacere situata intr-o zona lipsita de de zgomotul urban, amplasata intr-un teritoriu virgin, intr-una dintre cele mai bune zone din punct de vedere al calitatii aerului din Romania, dar la mai putin de 1.5 h de mers cu masina din Bucuresti, Brasov, Ploiesti sau Targoviste?

Atunci, iti punem la dispozitie o constructie la gri in suprafata de 680 mp cu teren aferent de 8.000 mp. Fie ca iti doresti sa mananci sanatos, fie ca vrei sa te relaxezi in piscina sau vrei sa bei un vin bun in crama, noi iti punem la dispozitie un proiect gandit pentru o oaza de relaxare care imbina linistea zonei cu arhitectura contemporana. Proiectul este gandit foarte amplu, pensiunea fiind dotata cu crama la subsol, cu o zona de “fine dining”, receptie si loc de luat masa la parter, dormitoare luminoase si odihnitoare. La exterior este gandit un loc de relaxare & “life cooking”, piscina plus un proiect peisagistic de exceptie ce include o zona de “fire place” cu zona de relaxare, imbinand utilul cu sanatatea si creand astfel zone in care sunt amenajate culturi proprii si sere. De asemenea exista si spatii libere in curte, gandite special pentru a creste in curte animale mici pentru autoconsum si zone in care se pot cultiva diverse fruncte si legume BIO.

Proiectul dispune de autorizatie de reparatii capitale si extindere valabila pana la luna a zecea 2019, proiecte de instalatii sanitare, termice si electrice, de arhitectura, precum si proiect de peisagistica.

Totodata, datorita suprafetei extinse de care dispune, se poate gandi si un parc de aventura /agrement, locul fiind favorabil pentru dezvoltarea in acest sens deoarece dispune de o zona foarte mare de padure.

Este localizat foarte aproape de mai multe obiective turistice de pe Valea Prahovei: castelul Bran, curtea domneasca din Targoviste, Curtea de Arges, castelul Cantacuzino, castelul Peles, Salina Slanic Prahova, Zimbraria Bucsani, Sanctuarul ursilor din Zarnesti - Brasov, Dino Parc Rasnov, cetatea Rasnov etc.
De la Vila se poate merge la stana pentru a vedea cum se prelucreaza laptele si branza, se pot face plimbari lungi prin padure (pe jos sau cu bicicleta), se pot organiza picnicuri in poienite, se pot culege fructele si legumele din gradina sau din padure, se poate sapa gradina, taia lemne sau orice alte activitati curente din gospodarie. Tot la capitolul activitati sunt si excursiile tematice in imprejurimi, in judet sau judetele limitrofofe. Optional se pot achizitiona 6 HA de padure si 5000 mp de faneata.
COMISION 0%

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura